Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..sånt som dyker ner


Anstiftan

 

 

Du la din skiva
på tallriken
och väntade dig den nål
som fångar din musik
och ditt raspigt slitna spår


men jag använde mitt hjärta
som stift
och hör bara musiken
fast du raspar på
om din uselhet

 

skivan guppar ojämnt
på spelaren
och kanske hoppar
hjärtat alldeles över
ett och annat alltför
tårdränkt spår

 

(Bild med courtesy av Art of Photography)




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 415 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-05 20:42



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Underbart!
2013-01-08

  Gunilla Wahlsten
Hjärtats musik den vackraste är...
2013-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer