Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sådana som jag



har svalt solsken sedan dagen jag föddes
så nu brinner insidan långsamt upp. det känns som
svaret på alla smärtor är ett rakblad genom kött

att tömma sig själv på blod och återfå balans
för jag är ful och jag är en lögn

nu kommer de framkrypande ur sina kloaker
de fula överviktiga och lite äldre. kvinnorna-
som jag föraktar. de smyger runt min axel

viskar och väser sagor för mig om att jag snart
ja alldeles fucking strax tillhör dem

*
kan dom inte bara dra

tömmer vinare och öl
morgon middag ,kväll

glor i min ensamhet på det blänkande stålet
saknaden efter friheten åt mig sönder och samman

utanför fryser grannen till döds
jag är glad för hans skull. höjer mitt glas till en sann skål
hör inom mig Guds starka röst , eller så är det väldigt troligt
att jag måste äta psykofarma igen.
Gud finns inte, bara svaga människor.
och sådana som jag.

vi som bränner oss själva med eller utan eld




Fri vers av Svartsilver
Läst 599 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-01-05 21:57



Bookmark and Share


  Elina Vacker
dina ord smälter som bly i mitt inre, såna bilder du frammanar med dina ord. En palett av ord, sammanhang, konsekvenser och känslor.

Snyggt!

Elina V
2013-01-07

  Ola Rydberg
Oj vad starkt
känner igen mig i ångesten
men skulle aldrig
kunna skriva om det så starkt
som du
det är sann talang
gillar verkligen inledningen
/jag har svalt solsken sedan dagen jag föddes/
men ful tycker jag inte att du är
snarare tvärtom
men visst alla kämpar vi med våra inre föreställningar
2013-01-05

    ej medlem längre
Pers kommentar gav mig ett sanslöst leende, snart spricker mina mungipor, och vem har vi där om inte The Joker! Vilken heder söstra mi! Du är bra, jo som fan. Jag kan slå sönder, slå mig själv i småbitar, penetrera din Gud längs benvita väggar, jag är ingenting, kom ät mig, töm mig, spänn mun som band, knäck mina ben, be min bön, knulla dig hård längs mitt döda, du kan inte, du kan inte knäcka mitt hål, kom låt mig, låt mig slicka sönder ditt hårda, mala din märg till mig, låt oss be, be mig blotta mitt hat, låt mig spruta hals över huvud tills din Gud gurglar mitt svaga som en sorgesång över vidden.
2013-01-05

  Pah
håller med Per-gubben. hudlöst är rätta ordet. och att i text får man skriva nästan vad fan man vill. utan att behöva tolkas in som självmordsbenägen eller nipprig. det är textens naturliga skönhet. du är bra, silvern min. jävligt bra.
2013-01-05

  Per Teofilusson
två pers har ensamma gjort denna sida till ett hudlöst och bra ställe att vara på, igen: du och A boy named Sue. Myllrande krypande energi!
2013-01-05

  LenaJohansson VIP
bra beskrivet
2013-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver