Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konst

Jag målade med siffror
både stora och små
färgglada kompositioner
allt blev roligare då

Med fyror och femmor
och färg som rinner
växer konstverken fram
när fantasin vinner

Jag målade med ord
både korta och långa
så tydliga meningar
och enkla att fånga

En bokstav i orange
och några i grönt
en text för själen
så rofyllt och skönt

Jag målade i tecken
en symbol och en bild
reklam för någonting
kanhända något vild

Bilder på mitt staffli
en teckning med glöd
ett märke för vägen
med inramning så röd

Jag målade i känslor
en bild för egen skull
flickan där på vägen
kring kärleken så full

Paletten var fylld
med färger så varma
konsten växte fram
ett sätt att få charma




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 299 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-01-05 22:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Varm och lekfull skaparglädje
en underbar dikt
2013-01-09

  Eva Helene VIP
Smittande skaparglädje, fint!
2013-01-06

  ResenärGenomLivet VIP
Lekfullt...
2013-01-06

  Linda CH VIP
Varm, färgglad och skapande!
2013-01-06

  Sofhia Wirström
fin text om konst
om livet
om glädjen att
skapa
2013-01-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Sätta färg på
tillvaron inte illa
detta konstverket
jag mycket gilla!
2013-01-06

    ej medlem längre
fint och kreativt skapande lyser i orden
2013-01-06

  SatansSon VIP
Kul att du oxå målar. Bra text om konst. Påminner om Rimbauds om föärgerna som han skrev när han var 16.
2013-01-06

  Chawa VIP
En riktigt vackert konstverk blev dina ord!
2013-01-06

  Ninananonia VIP
Härlig...konst
2013-01-05

  Tarantaran
Det gjorde du rätt i..!
..är rätt förtjust i rött själv,
fin rytm i ditt ordmåleri
också..:)
2013-01-05
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO