Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur svårt livet faktiskt blir beror till stor del på vilket förhållningssätt till detsamma vi väljer att ha ...


Det finns ingenting som är ...

... omöjligt  ...

- Inte om 
det är någonting
man verkligen vill
tycker om
och bryr sig om ...

Däremot 
finns det många
olika vägar för
att kunna ta sig fram
till det resultat man sig önskar ...

Exakt på vilket sätt och vis
står i direkt relation till
hur mycket egen insats
i tid man är beredd att lägga ner

- Ju mindre egen tid
ju högre blir det slutpris
som man får betala
för att uppnå det man vill ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-01-06 08:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Viss skepsis väcker din text-vilket är mycket värdefullt för mig och förhoppningsvis fler!

Kort sagt- tankeväckande!
2013-01-07

  Palett
Det gäller även att ha kraft att genomföra det som leder till det man önskar uppnå. Alla har inte den kraften. Bra text som föder tankar !
2013-01-06

  ResenärGenomLivet VIP
Visa tankar...
2013-01-06

  LenaJohansson VIP
har ofta uppnått mål genom att bara tänka tanken på det jag önskar...gjort ingenting och sen har det bara hänt...
många gånger ett överraskande skeende som talar om tankens kraft, utan att forcera saker kan man uppnå det man önskar..
har hänt flera gånger i mitt liv
både väldigt bra och även mindre bra saker
för önskan tar ingen hänsyn till om saker är bra eller dåliga, den hör bara vad specifikt du önskar
ex jag vill träffa min like - ja då kan det faktiskt bli så...om du råkar vara trasig inombords då, så är den du möter också det...
därför är jag numera mycket försiktig med vad jag önskar...
för det verkar som att ingenting är omöjligt...faktiskt

kanske kom utanför ämnet lite men det var tankarna din dikt väckte
så jag tyckte den var bra
tankeväckande! tack
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP