Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom ihåg mej.

En viskning i mitt öra
En hand som famlar över min kropp
En kind som snuddar mot min
En flåsning
En blick
En förbjuden kärlek.

Ett ord
En fråga
En chansning
En känsla av förtjusning
Ett värmande hand mot min nakna kropp
Ett par ögon som ber om mer
Ett hjärta som slår mer och mer
En känsla som aldrig tar slut

Pulsen slår
Fortare och fortare
Blodet rinner som en isande flod genom min kropp

Som ett svidande kliande sår
Ber du mej lämna mej åt ditt öde
Som en ängel utan vingar
Som en flaska utan hals
Som ett liv utan slut

Jag går min väg
Men jag ber dej
Kom ihåg mej
Kom ihåg mej den dagen då du förvandlas till något
Kom ihåg mej

Kom ihåg mej när sommaren kommer
Kom ihåg mej när vintern döljer dina spår
Kom ihåg mej när blåklockorna slår ut
Kom ihåg mej när träden tappar löven

Kom ihåg mej för alltid
Det är det ända jag ber dej om
Kom ihåg mej




Övriga genrer av uNderLig_
Läst 468 gånger
Publicerad 2006-02-18 22:48



Bookmark and Share


    pidde
Verkligen... En känsla som aldrig tar slut...
2006-02-18
  > Nästa text
< Föregående

uNderLig_
uNderLig_