Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan











...en sten rullar
nerför branten av mitt berg


dimman smeker gräset
som böjer sig
för nattvinden


mörka skuggor
kastas över vattnet


jag hör mig ropa ord
som ekot kastar tillbaka


längtar en plats
där sårade drömmar
får slumra in


mina fötter blöder
och min sång är stum


Det är fortfarande långt till


imorgon ...




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 367 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-06 14:17



Bookmark and Share


  Maria T
Sårbar längtan
2013-01-20

  poetryGirl
vacker och sårbar
2013-01-06

  ResenärGenomLivet VIP
Sorgligt...
2013-01-06

  Kristina Wallbing
Bra!
2013-01-06

  Lars Hedlin
Känns tungt!
2013-01-06

  Christine Sabel
Ångest
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius