Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet

Lägg din viskning
vid mitt öra
varsamma toner
vill jag höra

Melodier ljuva
invid eldens glöd
låt dem spela
som rosen spröd

Lägg din panna
vid min kind
och släpp fri
hoppets vind

Närheten total
till kärlek varm
vill jag känna
humor och charm

Lägg din tanke
vid mitt bord
klok fundering
små visdomsord

Hjälpen i nöden
att få finnas
drömmar i vitt
något att minnas

Lägg din hand
mot min hud
sensuell njutning
utan förbud

Gnistor som tänds
i mörka natten
spelande känslor
klara som vatten




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 451 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-01-06 21:25



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vacker poesi om närhet
2013-01-09

  Sofhia Wirström
fina rader
de är varma
närvarande
2013-01-07

  SatansSon VIP
Jag håller med. Denna var riktigt fin.
2013-01-07

  Ninananonia VIP
Fint med denna närhet
2013-01-06

    ej medlem längre
fin dikt
2013-01-06

  AstridElisabet
Mycket fin!
2013-01-06

  ResenärGenomLivet VIP
Sköna rim om närhet...så vackert...
2013-01-06

  Maj-Lis VIP
Mycke vackert diktat
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO