Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ha eller inte ha


En fin utsikt

Frågan är inte om jag vill ha

utan om det är värt det




Fri vers av Federico Romano
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-07 00:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra fråga att ställa sej...
2013-01-07

  Lars Hedlin
Bara du kan veta ..men om jag hade en sådan vacker vy skulle jag inte tveka..
2013-01-07

  Angel of love
Den utsikten är värd mycket!!
2013-01-07

  SatansSon VIP
Lite väl kort dikt. bra ändå.
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano