Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är vi där

vet du

hur din famn

öppnar mina alveoler

precis som nattljuset strömmar igenom

mellanrummen

tills morgonen blir hel

 

vet du

hur mitt blod brister

när du håller mig stilla

likt eldflammors sökande

efter syre

 

nattlig vaka

darrar i min hud

saknar dina

ljud

när vi andades genom varandra

 

allt annat är så

lågmält frånvarande

som om min historia

drev iväg med ett avlägset tåg

på en annan plats

 

jag sitter bara här och fastnar

med blicken

du

älskade

är vi där

 




Fri vers av Zachrisdotter
Läst 258 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-07 01:10



Bookmark and Share


  AgnesP
åh så fantastiskt vacker. Tycker extra mycket om

"som om min historia

drev iväg med ett avlägset tåg

på en annan plats"

Men allt hör ihop i denna mycket fina dikt.
2013-02-26

    ej medlem längre

en underbar dikt

tycker mycket om dialogformen ... " vet du "

ger orden kraft ...


Mycket bra
2013-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Zachrisdotter
Zachrisdotter