Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Julen 2012


Mina kära


Jens Jenny

och lilla Mira

kommer idag

Farmor vaknar

klockan sex

och sa:

"Gomorron Sverige!"


"Mira vakna

farmor väntar!

Välkommen Mira!"


Snart kommer mina kära

...jag räknar timmar


Här kommer mina kära

Kärlek famnen full

Tripp trapp trull!




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 942 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-07 12:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint..............
2013-01-08

  Bibbi VIP
En underbar väntan.
2013-01-07

  poetryGirl
vad trevligt
2013-01-07

    ej medlem längre
så fint.. *
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos