Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har aldrig...


...dansat naken i persikofärgad soluppgång
impulsivt och högt stämt upp i skönsång
gått på händer ner för en trappa
snott åt mig kompisens fjärrkontroll och börjat zappa
tagit sista tårtbiten
tyckt att det varit kul att bli myggbiten
skrikit FY FAN åt en lapplisa
eller på bio vågat smygfisa

inte heller har jag sprungit nåt maratonlopp
eller tatuerat en stor drake på min kropp
kastat mig utför ett plan
eller lyckats vika en sån där skitsvår japansk svan
ej heller bestigit nåt högt berg
eller vågat måla mitt hus i en cerise-rosa färg
snott nån annans post
eller tyckt det varit särskilt kul med en diet på endast råkost

...men visst vore det härligt!




Fri vers av Josi
Läst 1184 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-02-19 00:00



Bookmark and Share


  loren
den här var så härligt öppet skrivet och tilltalar mig, jag bokmärker så jag inte tappar bort.......
2006-09-06

    Per Lindblom
Oj... den här hade jag lyckats missa.
Okynnig, kärnfull och mitt i prick.
Genuint snyggt!
2006-08-29

  småbusig
"kastat mig utför ett plan"... jupp, det har jag faktiskt gjort... och det ångrar jag ALDRIG... men sen har jag några saker till att försöka bocka av från din lista... kommer att bli en kul sommar :)
Härligt avslut på din text !
2006-05-09

    BrokenHearted
hihi. roligt och lättsamt...behövs för mitt tunga sinne!
BRA!
2006-03-03

  Ms Lovecraft
Haha, skojig lek och skojig vers!
Du kan ju börja med att ta den sista tårtbiten. Det är ganska harmlöst ;)
2006-02-28

  yoyyo
ja kanske lite :D

bra skrivet

grymmt
2006-02-23

  frozen_yoghurt
Vilken underbar text!

"...kastat mig utför ett plan
eller lyckats vika en sån där skitsvår japansk svan"

Klockrent!
2006-02-21

  Ola Rydberg
ja här briljeras det med snygga rim
och
skönläsning
2006-02-20

  O_regelbunden
Snygg o kul! Tänkte inte på att den rimmade förrän sista stycket =) Mao sköönt flyt.
2006-02-19

  Jessica Ebbesson
Tack för en underbart härlig text. Slutet var oväntat..visst vore det härligt :)
2006-02-19

    ej medlem längre
*ler* En text som får mig att le och som jag delvis känner igen mig i.
Bra!
2006-02-19

  Daniel_78 VIP
härligt är just ordet,
det var härligt att läsa dina ord också
väl fungerande rim och roligt innehåll.

första raden är bäst
dansat naken i persikofärgad soluppgång
2006-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Josi
Josi