Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill att ni ska må bra

dom skrattar
tillsammans
i grupp om flera
eller enkom två
innerligt
vet jag ej

jag blir
alltid
betraktaren

facinerad
panikerad
i kombo

blir inbjuden
till skrattet
det
'innerliga'

det
'innerliga'
ger
ångest
avsky
desperation

vad är fel
hos
mig

skratta bara för i helvete
spela detta oundvikliga skådespeleri
tryck fram ett fniss för fan
skjut ut ett par gutturala läten
gör dem nöjda
gör alla jävlar nöjda för en stund

vill bara kräkas
få ur
det som jag tycker det hela är värt

jag vill inte
vill inte
utsätta mig
återigen
för att vara märklig

så jag leeeeer
berättar ett skämt
och alla mår

braaaa






Fri vers av Josi
Läst 321 gånger
Publicerad 2014-07-13 04:00



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Du beskriver något som säkert många känner det sociala spelet
och att ha på sig masken
starkt och bra beskrivet
2014-08-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2014-07-13

  Corto
Tyckte om den, den väcker känslor :)
2014-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Josi
Josi