Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till M

Får jag gömma några drömmar hos dig
några naiva och vackra
som andra kanske skrattar åt

låt mig dansa lite klumpigt
sjunga falskt för dig en solig dag
när hjärtat spränger i bröstet

fånga mig med din värme
låt mig långsamt mjukna
när min själ blivit frostbiten

Håll om mig
tills jag ler igen

jag vill se dig i ögonen
och låta mitt leende berätta hur mycket jag älskar dig




Fri vers av Josi
Läst 907 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-07 09:15



Bookmark and Share


    Solai
Så jättefint beskrivet. Just så som man vill älska och bli älskad.
2013-09-26

  Bodil Sandberg VIP
En mycket mycket finstämd dikt det här...\"Får jag gömma några drömmar hos dig....\"...tjusigt!!!!!
2007-04-26

  Katariiina
jag är kär,
i texten,
i orden
tack
2007-04-11

  curra
åhh vad underbar!!
tycker om denna:)
2007-03-11

  Peter Stjerngrim VIP
Vilken underbar kärleksförklaring du förmedlar! Måtte \'M\' ta väl vara på den och besvara den genom att vara rädd om dig ...
2007-03-10

  Mangal VIP
Himla vackert! Jag tar åt mig, även om det inte är meningen. Börjar ju på M...
2007-02-14

  yoyyo
underbart
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Josi
Josi