Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onåbar

står bredvid
bredvid
mitt liv

ömkar
nej
mig

dömande
ögon
blickar

men nej
jag står an
framhåller mig själv

betraktar
er
alla
er

jag är stolt
fast
förankrad

hata inte
förväll ej
ER position

jag
blir
inte
mindre

jag
växer
blir
hårdhudad
grövre
tills
allt

rinner av




Fri vers av Josi
Läst 434 gånger
Publicerad 2014-12-20 02:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josi
Josi