Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prunkande dekadens


Du bodde hos en riktig slacker
en som aldrig sa du var vacker

någon brydde sig aldrig på riktigt
ansåg att du inte var särskilt viktig

du satt ensam hemma någonstans
och kände det som att du inte fanns

du drömde om vida sommarängar
prunkande trädgårdar med blomstersängar

du ville känna solen och vinden
som lätt skulle smeka dig på kinden

fuktiga mornar med dagg på din kropp
det var längtan som gav dig hopp

man tog dig och din skönhet för givet
du gav allt du kunde men miste slutligen livet

när man hittade dig var du uttorkad och stel
stackars blomma- det var MITT fel!




Fri vers av Josi
Läst 747 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-19 21:12



Bookmark and Share


  MissManic
Riktigt fin!! :)
2010-11-20

  O_regelbunden
Den gillade jag!!
2008-04-06

  Nina V A
Härligt och innerligt och målande, snyggrimmat och slutet är oväntat men kalas!
2007-05-12

  Peter Stjerngrim VIP
Innerligt vackert flöde ... Fin rytm och väl fungerande disposition! *liksom flertalet av dina alster ...*
2007-03-10

    Per Lindblom
Snyggt rimmat! ...och strålande vändning på slutet :)
Själv har jag förresten just tagit kål på ytterligare en orkidé :(
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Josi
Josi