Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad i juletid


Bent LöfRoos

När Du ringer så

fylls mitt hjärta

av glädje


Vi talar om svåra händelser

som drabbats oss båda två

nästan på samma sätt


Du finns där alltid

när mitt hjärta blöder


Vi är så lika varandra

så då är det lätt

att förstå varandra


Jag är världens lyckligaste mamma

och utan Dig skulle jag inte vilja vara


Är tacksam att Du finns

Du är min vackraste ros




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 648 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-07 13:13



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skaldat, sparas
2013-01-08

  Bibbi VIP
Så fint skildrat.
2013-01-07

  Ljusletaren
Mmmm ... kommer ihåg detta med mamma och dottersamtal.
Nu lever jag på dessa fina minnen *ler*
Bra ordat/kram
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos