Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då och då hemfaller jag åt denna gruvliga last


Återfall

-

Hon drog ett djupt halsbloss

på cigaretten

 

läste på paketet

 

Rökning dödar

 

Hon inväntar nu tåligt sin kommande död




Övriga genrer av Madeleine Richter
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-07 19:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kurt Vonnegut rökte dagligen mer än man kan hoppas hinna med, alltid Pall Mall. Paketen lovade under 20 års tid att rökningen dödar. Eftersom denna utlovade död inte inträffade tänkte KV dra fabrikören inför rätta för falsk marknadsföring. tänkte jag när jag läste din finurliga text.
2013-02-16

  Blåbärskaj
Rökare är också människor, fast inte lika länge, sägs det.
2013-01-10

  Lars Hedlin
SMärta
2013-01-08

  Suss Petersson
Oj..där fick jag en tankeställare...
2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter