Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en syster, den allra finaste jag har.




Sofia


Sofia,

När ingen lyssnar
Hör jag dina skrik mellan våra väggar

Sofia

När ingen ser
Öppnar jag dina dörrar på glänt

Sofia

När du tror ingen älskar dig
Måste du minnas
Att du alltid finns inom mig




Fri vers av Elfrida
Läst 1096 gånger
Publicerad 2006-02-19 00:42



Bookmark and Share


  yoyyo
mycket vackert skriven

fin dikt till en syster
2006-04-24

  Hans w-art Westlund VIP
vacker
och förmedlande
2006-04-18

  Ulf Popeno
Syskonkärlek, den klaraste av dem alla.
2006-04-13

  Queen_of_Rain
kärleksfull och så vacker poesi!
2006-04-05

    vilsen
underbart att du är tillbaks, och med en sån kärleksförklaring sen . . . :D
2006-02-19

  Daniel_78 VIP
Just raden, Hör jag dina skrik mellan våra väggar
skapar en stämning av osäkerhet inför resten av
texten för mig. skrik är obehagligt. vet ej om jag skall
läsa den som hennes plågande skrik eller som något
helt annat.
2006-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Elfrida
Elfrida