Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
New York, I miss you


ingen kunde röra oss

vi går längs gatorna
upp
ner
allt vi är
allt vi vet
allt vi någonsin vill vara
är här

taxibilar susar förbi
och livet har aldrig någonsin känts så rätt


på tåget in pratade vi om tid
hur det är intressant
att tiden går så mycket snabbare nu
att man glömmer så mycket fortare
en timme brukade vara en evighet
och nu har det nästan gått ett år
ett år i ett nytt land i en bättre tillvaro
och du är så rädd att man ska glömma
så rädd att man glömmer allt

för vem kommer att minnas
hur vi gick längs gatorna
hur vi tog små glädjeskutt längs highline park
hur vi levde på ett sätt vi aldrig gjort här

minns du när vi körde till Stamford?
vi skrattade så att vi grät
lyssnade på musik så högt att hela bilen
skakade

barerna vi så vänligt
välsignade med vår närvaro
centrum för all uppmärksamhet
hela natten kretsade runt
oss

minns du?



vi går längs med gatorna
chailatte från starbucks i ena handen
väskan i andra
omgivna av höga byggnader
människor och trafik

luften är tjock
fuktig
inte klar
som den är här




men det är lättare att andas




Fri vers av blåbärsdrömmar
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-08 08:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
New York in my <3!! Du förmedlar känslan av staden bra.
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

blåbärsdrömmar
blåbärsdrömmar