Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"‘I love you,’ I tell her. ‘Like I’ve never loved anyone before.’ ‘You always say that,’ she says. ‘But don’t you realize it’s the same for me? I’ve never loved anyone like this, either.’ ‘But you will,’ I say. ‘You will again.’"


och som jag önskar att du var här nu

så fullständigt dominerande
är känslan




och sekundvisaren tickar
sextio gånger i minuten
och jag vet
jag vet
att varje sekund är
en tickande bomb

jag var fjorton år
och trodde inte på kärlek

femton år
och rädd att bli lämnad

sexton år
och alldeles för självständig
för att någonsin kunna föreställa mig ett förhållande

och minutvisaren tickar
sextio gånger i timmen
och jag vet
jag vet
att varje minut är
en chans att göra någonting annorlunda

jag var sjutton år
och sa: jag väljer att inte tro

arton år
och livet låg framför mina fötter

nitton år
och återigen
rädd

och klockan slår tjugofyra gånger
på ett dygn
och jag vet
jag vet att varje slag är ett hopp

jag var tjugo år
och någonting hade förändrats

tjugoett år
och insåg att det går inte att välja att inte tro
det går inte att förneka
någonting man befinner sig mitt i
och jag är fortfarande rädd
men känslan är så fullständigt dominerande
definierande att jag inte kan göra annat än
att

le




Fri vers av blåbärsdrömmar
Läst 361 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-28 23:31



Bookmark and Share


    wehitit
Shit, såååå himla bra! Verkligen.
2013-07-13

  hear you me
"och minutvisaren tickar sextio gånger i timmen och jag vet jag vet att varje minut är en chans att göra någonting annorlunda" åh precis vad jag behövde höra. fin text, du är himla bra!
2013-07-08
  > Nästa text
< Föregående

blåbärsdrömmar
blåbärsdrömmar