Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en dröm

du försöker att inte säga att
du älskar honom, trots att du gör det,
du försöker kväva känslan
men orden ekar i ditt huvud
om och om igen

"jag älskar dig,

jag älskar dig,

jag älskar dig"

och till slut måste du säga det högt

du skakar när du säger orden
känner dig svag och utsatt

men han lutar sig fram
nuddar vid dig
säger att han älskar dig också

och på mindre än en sekund
är all oro som bortblåst

du ler
och glädjen sprider sig i hela din kropp
ner i magen i tårna ut i fingertopparna längs med hela din hud och i luften i dina lungor

och du vet
du kunde inte vara säkrare på att det här
det här
är alldeles

rätt




Fri vers av blåbärsdrömmar
Läst 342 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-19 17:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilka fina tankar som dök upp av texten!
2013-07-18

    ej medlem längre
Fint!
2013-06-20
  > Nästa text
< Föregående

blåbärsdrömmar
blåbärsdrömmar