Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
it's not who you think you are that holds you back - it's who you think you're not


Brev till mig själv

Tro på dig själv. Tyck aldrig synd om dig själv. Du är den du är tack vare allt du varit med om. Var stolt över den du är. Du är en bra person. Förlåt dig själv för alla dina brister och fel. Du är inte perfekt; och vet du vad? Det gör ingenting! Du är bra precis som du är.

Kom alltid ihåg att vara snäll mot människor. Alla människor du möter har sina problem på samma sätt som du har dina. Respektera det. Respektera alla människor du stöter på - du har ingen aning om deras historia, alla strider de dagligen kämpar.
Respektera dig själv. Du gör så gott du kan. Respektera och acceptera alla dina tillkortakommanden och sträva alltid efter att vara den bästa versionen av dig själv.

Var inte arg. Släpp all den ilska du byggt upp inom dig, den tjänar inget syfte. Du har ingen anledning att vara arg på människor som gjort dig illa lika lite som du borde vara arg på dig själv. Det är inte värt det. Fokusera på hur lycklig du är över att du vaknar varje morgon. Tänk på hur stark du är som tagit dig igenom alla de dagar då du inte velat annat än att ge upp. Ge aldrig upp.

Du är smart och du är duktig - även när motivationen sviker! Det är okej att inte alltid ha felfria prestationer. Du kommer klara dig ändå. Du är ambitiös - tänk på allt du vill åstadkomma i livet och på hur du ska åstadkomma det.

Älska dig själv. Älska dina vänner och din familj. Öppna ditt hjärta för andra. Sprid all den kärlek du har inom dig och var tacksam. Var alltid tacksam. Du har tur. Du har människor som älskar dig. Du är frisk. Du är stark. Älska dig själv för den du är.




Fri vers av blåbärsdrömmar
Läst 530 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-08-05 13:18



Bookmark and Share


    maija tuori

Vilka kloka tänkvärda rader !





2013-08-14

    ej medlem längre
Tack för ett mycket klokt brev!
2013-08-12

    ej medlem längre
Du förmedlar livskonst helt okonstlat och det gör det lätt att ta in, lätt att bära med sig. Tack!
2013-08-12

  Angela Bohlin VIP
Mycket kloka och tänkvärda rader...
2013-08-05

  träsnidaren
Härliga och mycket kloka visdomsord,
Jag bär med mig dem, tack ska du ha!
2013-08-05
  > Nästa text
< Föregående

blåbärsdrömmar
blåbärsdrömmar