Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill

jag vill längta efter handen
över kinden
dansa sista valsen
tidig morgon
med dig

jag vill rysa vid din röst
darra vid din blick
jag vill brista när du håller mig hårt

jag vill skydda med mitt bröst
lika modigt
när ditt landskap är immigt
och svårt

med dig vid min sida
skulle ljuset
jaga skuggan ur vrån
men var är du någonstans
och vem är du
som ska hålla mig så

ja var är du någonstans
och vem är du
som ska hålla mig så




Fri vers av Mattias C
Läst 371 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-08 19:50



Bookmark and Share


  Gigi
Väldigt fint skrivet.
2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C