Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kopplas samman

Dina händer finns där borta
På andra sidan
Jag vet att de finns där
Men jag ser dem inte

Allt jag vill är att känna dem
Kyssa dem med mina mjuka och ömma läppar
Dina fingertoppar mot min blöta mun
Ömt och kärleksfullt

Vi har på något sätt fastnat i tiden du och jag
Nej, vi vet inte riktigt var vi är

Du finns där
Jag finns här

Våra tankar kopplas samman på vägen
Låt oss kopplas samman även fysiskt
Låt oss sitta ihop

Del mot del
Ögon mot ögon med telepatisk kontakt

Låt oss få ligga där i en säng
Med armar och ben om varandra
Andetag mot andetag
Blöt kropp mot blöt kropp
Handflator

Vi går samman som en evig kedja
Där borta
Här och överallt




Fri vers av Gina.P
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-08 21:41



Bookmark and Share


  Yar words
Väldigt fint skrivet!
2013-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Gina.P