Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brist på luft


Rakblad.
I min strupe.
Så fort jag andas,
såras jag.
Så fort jag sväljer mina tårar,
förblöder jag.
Av den sorg jag bär,
att aldrig få andas.
Ett enda andetag,
av friheten.
Som just nu befinner sig,
i den mänsklighet,
jag vill krossa.




Fri vers av Maggie
Läst 466 gånger
Publicerad 2006-02-21 00:19



Bookmark and Share


    ulpa
Mycket bra skrivet
2006-03-20

  widmark
Den gör ett bra första intryck vid första läsningen. Men när jag läst om den ett par gånger fastnar jag på hur punkter och versaler är använda och även radbrytningarna. Det gör att den känns lite slarvig.
2006-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie