Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Socialt umgänge

Jag 

 

har varken takt eller ton

kan inte spela det sociala spelet

 

har alltid försökt att låtsas

vill nu ha en ärlig chans

 

är en tafatt person

så låt mig få öva

mig själv på dig

 och

lära mig

spela spelet

i min egen lugna takt

 

sedan när jag lärt mig

lämna mig då inte ensam

släpp mig inte fri

utan låt mig

få stanna

kvar där

stilla

i din närhet

 

pytsa inte ut mig

ut bland folk i vimlet

 

för då  kommer jag aldrig älska dig helt fritt igen

 

© 2013 Celticgirl

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 263 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-01-09 17:12



Bookmark and Share


  Schackpoeten VIP
Som vanligt, kort och kraftfullt skrivet. Bravo ! Jag lyfter på hatten :-)
2013-01-12

  Tino
Denna gav mig en stark känsla... Applåder
2013-01-11

  Suss Petersson
Oj...vilka viktiga vackra tankar och ord..tack*applåd
2013-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl