Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu




allt byter färg
jag följer med

varför leva då
när jag lever nu

jag känner livet
annorlunda

andra färger
annat tempo
annat fokus




Fri vers av Christine Sabel
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-09 20:44



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert skaldat
2013-02-13

  Yrre VIP
Ja, så är det, verkligen, gillar!!
2013-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel