Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blatte rättvisan


Anhållen av oskakliga skäl

Dom kom mitt i natten
med dragna vapen

Patrullen vet inte vem dom griper
civil färg, gapandes väcker dom hela i huset

Dom senare trodde att jag var delaktig i Södertäljerånet
Kränkning i ottan för att vänta mina 24 på Advokat

För att släppas utan ursäkt eller direkt förklaring
Då polis ställde frågan är det nödvändigt att du ska vara inlåst




Fri vers av Federico Romano
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-10 20:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sänder dig en varm tanke och hoppas att allt är bra!
2013-01-11

  SatansSon VIP
Du får varsa med om mycket skirt du. Makalöst att höra.
2013-01-10

  Angel of love
Hoppas allt är okej, kram
2013-01-10

  genni VIP
Låter skrämmande...
2013-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano