Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet brusar till fiskmåsarnas skri


medan John sitter där på en liten klippa

och bara försöker att överrösta dem alla genom att

sjunga högt på en vacker melodi

För här vid det så stora havet känner sig John

verkligen lycklig och fri

Så det är här som han kommer att stanna och förbli

för resten av sitt liv

Så John är en lyckligt lottad man

Ja, det är han minsann

För mycket mer lottad än John kan man knappast bli...

Havet brusar till fiskmåsarnas skri!

Ken Cassel
11/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 184 gånger
Publicerad 2013-01-11 01:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Havet väcker många känslor...fint...
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel