Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mot historien

Vill du inte följa med till framtiden

då går vi till historien istället

titta på stjärnbilden där

den liknar ju dig




Fri vers (Fri form) av zallander
Läst 436 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-01-11 09:02



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Ett stycke av rymdlyrik?
2013-01-12

    dreamoflife
Fint, snärtigt, lätt humoristiskt!
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander