Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogshuggarhaiku

Motorsågshaiku
En bullrig tvåtaktsmotor
på en Husqvarna




Bunden vers (Haiku) av Blåbärskaj
Läst 294 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-11 11:46



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Blir lite skumt när du lägger in titeln i första raden (konstruktiv kritik)
2013-02-02

  Jordgubbsodlare
Den här gillar jag! Skriver en remix inatt! :)
2013-02-02

  Svart svan
Den var kort...:)
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Blåbärskaj
Blåbärskaj