Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hoppas att det är en


Naturlig bild..

Texten är under granskning

Var god att ha tålamod

Men bilden kanske säger allt




Fri vers av Federico Romano
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-11 12:42



Bookmark and Share


  Elwania
In the eyes of the beholder
2013-01-12

  ResenärGenomLivet VIP
En bild kan säga mycket...men inte allt...
2013-01-12

  Lars Hedlin
Men de kan även förmedla Kärlek skulle jag skriva cokså :)
2013-01-11

  Lars Hedlin
Bilder förmedlar SMÄRTA och SORG ! ;)
2013-01-11

  SatansSon VIP
Väldigt söt tjej.Vem granskar texten och varför?
2013-01-11

    ej medlem längre
hora?
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano