Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilket jävla skitväder!


Ja, jag vet att det inte finns några dåliga väder

utan bara dåliga kläder

Men trots det så har jag inte någon större lust

att vara ute

när det blåser kallt och snön bara yrar

Sitter hellre då bara här hemma och tjurar...

Vilket jävla skitväder!

Ken Cassel
11/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-11 13:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hej!!! Läs lite goa dikter istället...dom värmer...
2013-01-12

  anits VIP
Tyvärr är vädret något
man inte kan göra något åt
2013-01-12

  Rise Little One
Det hjälper inte så mycket att klaga Ken!
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel