Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göken gol från alla håll

Göken gol från alla håll
dom talar med varann
Tänk att dom har dolt en sådan list

Jag fann en vän i trädet
när rösterna försvann
släcker ljuset, dansar lite twist





Bunden vers (Rim) av zallander
Läst 614 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-01-11 20:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fyasen va du e good!
2013-01-17

  objekt3
lol cuuute
2013-01-11

  Filippa Jacobsson
Härlig!
2013-01-11

  Nanna X
intressant text och bild!
2013-01-11

  Tarantaran
Åh, vilken pärla!
..trösten sorgen bäster
smöret twister,
om ni bara visster,
hur göken låter
när den gal(er)...
från alla håll :)
2013-01-11

    JO:82
Cool text...

Grattis till din utvalda text btw;-) fantastisk läsning som alltid


2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander