Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite upprepning av mina känslor eller något annat


Sonen fastnar i mitt hjärta

Per un figlio farei qualsiasi cosa

quando lo vedo sono felice

ma piango quando va

anche se non é mio

--------------------------

För ett barn gör jag allt

när vi ses är jag lycklig

gråter när vi skiljs

fast jag ej är pappan




Fri vers av Federico Romano
Läst 190 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-11 17:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Barn har en förmåga att framkalla känslor...oavsett...
2013-01-12

  Lars Hedlin
VAcker kärlek till ett barn :)
2013-01-12

  Angel of love
Det är kärlek <3
2013-01-12

    WbJ
Che tristezza, Federico.
Bravo!
2013-01-11

    ej medlem längre
Starka känslor...stort varmt hjärta.
2013-01-11

  SatansSon VIP
Du har ett hjärta av guld och ett av glas.
2013-01-11

    ej medlem längre
känslosamt...
2013-01-11

    ej medlem längre
det är kärleken inom som talar ...
berörande rader ...
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano