Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen Bar jag har besökt nyss..


Bar Mitzvah

To loose är hela skildnaden

En liten snubbe som ger dig en kram

Är hela skillnaden tro mig




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-11 20:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA bra...kram
2013-01-12

  Angel of love
Kramar om dig!! ;)
2013-01-12

    WbJ
En kram från mig också.
2013-01-11

  SatansSon VIP
En riktuig björnkaram till dig.
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano