Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
11/1 - 13 23.04


Låt mig komma nära


`.´

under huden vilar
rysningar och gåshudsbehaglighet
(är dina händer på mina axlar

än)


för när natten kommer
vill jag vara nära

nära nog
så nära som jag får

vara
mellan lakanångest
och sömndimma


vill jag vara nära
så nära
dig

som det går

`.´




Övriga genrer av Matilda E. Stridsberg
Läst 410 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-01-11 23:08



Bookmark and Share


    Niclasdotter
Du sätter ord på en specifik känsla som egentligen inte går att förklara.
Älskar detta verk.
2013-06-04

    ej medlem längre
Kom nära, älskling.
2013-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Matilda E. Stridsberg
Matilda E. Stridsberg