Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kortslutning

För oss är telefonsamtalen en smekning på kinden.
En blick, hela konversationen är en filmkväll i soffan eller
en sommarpromenad vid stranden
orden är vår beröring och när armarna inte räcker
så gör meningarna och signalerna ett okej jobb
ibland saknar jag dina händer, ganska ofta faktiskt
de är mjukare än orden varmare än tystnaden
som inträffar när vi lägger på

kortslutning,
linje bruten

du är så långt borta och när vi pratar i telefon
så föreställer jag mig att du är här, håller luren
mot kinden och blundar hör
din röst som penseldrag




Fri vers av Matilda E. Stridsberg
Läst 332 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-19 18:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och hon skriver vackrare än snöflingorna som faller mot fönstret och glittrar med stjärnorna i vintermörkret. Du är fantastisk, min poet.
2015-01-19

  Ronny Berk
god poesi som förmedlar mig förtroendefull längtan, ja !
2015-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Matilda E. Stridsberg
Matilda E. Stridsberg