Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulsen hörs genom basen, ett ständigt beat inuti

Min hud är trasig
och jag vill inte börja om,
det har jag redan gjort så många gånger
vi kan åka till månen
men inte vrida tillbaka tiden
eller vinna striden utan att bli skadade för livet
musiken dränker mig i tårdrypande melodier,
fantasier om kärlek och hemska tragedier

paus
intervaller,
snarare jag faller

ner i mellanrummen
(där
hennes händer finns)


de säger att jag är impulsiv,
destruktiv och så kreativ att jag
kan skriva i sömnen
jag
målar upp vår framtid
på blodiga lakan
och undrar

när hon ska lämna mig




Fri vers av Matilda E. Stridsberg
Läst 348 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-02 00:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det här var nog en av de bästa texterna jag läst av dig. Jag blev helt mållöst när jag läste, så oerhört bra, fångande och breathtaking. Men snälla, sluta undra, för det behöver du inte.
2014-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Matilda E. Stridsberg
Matilda E. Stridsberg