Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Natt(kv)alster


Hur kan dagarna vara så livlösa när de är fyllda med oss?


min kropp går på automatik
jag säger vänster,
kroppen går åt höger

(varje promenad är
en överraskning)

..

hur kan dagarna vara så livlösa
när de är fyllda med oss
hur kan nätterna vara så mörka
när jag tänder alla ljus?
..


hjärtat,
tomt och tyst som en ekande lokal men
tungt. ett ankare i en bröstkorgsbåt.
väntar på hjärtslag och vågor

havet alldeles stilla




Fri vers av Matilda E. Stridsberg
Läst 326 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-29 23:09



Bookmark and Share


    psyklist
gillar mer
2015-01-18

  cilax VIP
gillar mycket
2014-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Matilda E. Stridsberg
Matilda E. Stridsberg