Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta samtal i luften

Jag ser alla tysta samtal i luften
orden har försvunnit från deras
munnar
blickar bildar meningar,
kroppsgester blir till en diskussion
de viftar ivrigt med tonårsarmarna

ibland är gester starkare än ord
kanske starkare än allt
ett handslag bildar en temporär fred
en spark säger jag har ingen respekt
för dig eller för mig själv eller för
någon annan

och

en omfamning kan vara ett slags förlåt
eller kanske ett hejdå känn min kropp mot din
en sista gång och lyssna på
mitt hjärtdunk
det dunkar för dig.

när inga ord i världen någonsin
kan beskriva det jag känner
då kommer jag att krama dig,
gråta lite

så kanske du äntligen förstår




Fri vers av Matilda E. Stridsberg
Läst 360 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-04 23:52



Bookmark and Share


  isabell.larsson
Så himla bra!
2015-01-02

    ej medlem längre
alltså... det där var något av det vackraste jag läst, älskade
2014-12-05

    Barkbåten

2014-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Matilda E. Stridsberg
Matilda E. Stridsberg