Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blir aldrig ren igen

Jag känner mig så smutsig
kroppen är fylld av jord
och fingrarna
är rostiga spikar som fastnar
i folks hjärtan

allt samlas därinne och
hur mycket jag än skrubbar,
tvättar och tvålar in
så blir jag aldrig ren igen
jordfläckarna bildar små trädgårdar
på min vita t-shirt

jag kastar mig in i havsvågor,
skrubbar benen med sand och
dricker saltvatten
stenar rispar in ord i min hals
men

jag blir aldrig ren




Fri vers av Matilda E. Stridsberg
Läst 388 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-02-15 02:08



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Går in i själ och hjärta!
2015-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Matilda E. Stridsberg
Matilda E. Stridsberg