Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något som jag en gång hade.


Vad hade jag inte gett för att få tillbaka mina
kritvita handleder igen
att aldrig ha satt ett metallblad mot min hud
att aldrig ha sett mitt blod rinna och veta
att det var jag som orsakade det

jag hade hellre skrapat upp knäna på en lekplats
tjugofyra gånger, eller hoppat från en bänk och
landat på fötterna

jag har fått frågan:
men du, varför skär du dig bara
i den ena armen?

jag valde att lämna den ena armen fri
för att en dag så kommer någon annan
att fråga samma fråga och då tänker jag svara:

blanka papper ger mig ångest
men tomma tavlor är också konst




Övriga genrer av Matilda E. Stridsberg
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-11 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda E. Stridsberg
Matilda E. Stridsberg