Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vemodig dikt av en vemodig flicka


Jag väntar här

jag
väntar här tills du har förstått
gör det jag måste trots att allt värker
ser dig med andra som inte är jag
hur ni skrattar sådär
som vi brukade göra

jag äter till och med maten
fastän den smakar aska
och ramlar av tungan

tackar snällt när du håller upp
dörren, trots att jag bara vill
smälla den i ditt ansikte
så att du vaknar

för här står jag och väntar
tålmodigt
men inte för alltid

jag hoppas att du
förstår snart




Fri vers av Matilda E. Stridsberg
Läst 464 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-01-01 16:25



Bookmark and Share


  Ronny Berk
kraftfullt förmedlat, dessa dubbla känslor, väntan och längtan ; men begränsad i tid och rum ...
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Matilda E. Stridsberg
Matilda E. Stridsberg