Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nonsens in demokrati


Tre dikter till tre delpersonligheter

Del 1;

Dina händer gömmer själens
brus i väntan

värm mig älskade

håll mig nära

låt mig vila på bröstbens klara
källa

tag mig

inom din värmes kärleksfulla
bladverk,

ingen som du min kära

ingen


Del 2

Kaftaner i cirklar - lyft

spyfärdig kantrar klons vänsterfot

du göder vid talets brutna tandrad

/ griper ....( levnadstörst)

uppsvinget av golf o rörelse
faller jaget .... I orgasm

dödar tvekande varelser


Del 3


Jag ska berätta för dig om en
man utan tänder. Hans andedräkt,
hans liv och om erfarenheter
rika. Jag ska förtälja en saga om
det goda och det onda och flickan
som lyssnar bör helst inte tvivla.

En saga om det svarta

och om det vita. Hur enkel och
självklart vår värld hålls i bitar.



( poeten älskar alla läsare)

svarta som vita.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2013-01-12 04:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP