Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Eget foto - "Sensuella Isabella"


Vårvinds längtan

 

Längtans varma känsla

skingrar mörkrets horisont

ur köldens karga grepp

 

Skönhet väntas åter

hoppet spirar

uti gömda drömmars längtan

 

Solskenskyssar

vakna vill en humlas sång

av ömsint ljus i harmoni

 

Lilla fågeln högt i skyn

vill sjunga om sin frihet

i solvarm glittervind

 

Snart

i varsam längtans stund

varma vindar vänder åter



© Chawa 2013




Fri vers av Chawa VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-01-12 11:33



Bookmark and Share


  Sunlight
en värmande vind
med längtan och hopp
i denna mjuka och fina dikt
2013-02-05

  Nina.H
Ger mig hopp..så många vackra formuleringar
2013-01-29

  agneta pichler
så vackert..
2013-01-16

  MaRit MaRitza LöfRoos
Tycker om.
2013-01-16

  ULJO
Underbara rader
2013-01-15

    KArathorn
Så vackert och hoppingivande...
2013-01-14

  Ljusletaren
Så vackra ord och vilken vacker bild ... wow/ kram
2013-01-13

  walborg
Vackert och längtansfullt
2013-01-12

  aol
ljuvligt skaldat vännen,
2013-01-12

  Bibbi VIP
Så ljuvligt skön.
2013-01-12

    ej medlem längre
Du förmedlar värme och hopp och det känns så skönt att läsa!
2013-01-12

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvlig längtan...
2013-01-12

  Änglaögon
Ljusa och hoppfulla rader.
2013-01-12

  M M Mannheim VIP
Så vackert, så vackert skaldat så jag kan bara luta mig tillbaka och njuta och drömma om "vårvinds längtan"!
2013-01-12

  Eva Helene VIP
Värmande vackert i min isgrå vinterdag.
2013-01-12

  Lars Hedlin
Härliga längtansfulla rader :)
2013-01-12

  Tino
Ger hopp, och ljusa tider knackar på dörren
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP