Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska vi se om titeln är viktig


Fnask

Il Postino kanske träffade Neruda

Chiles stora poet då kulturfolket var i Napoli

Men titel är det omvända




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-12 17:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
yes ..bra skaldat!
2013-01-13

  SatansSon VIP
Du har visst sagt han bodde näras perugia med.
2013-01-12

  Annika Persson
Knas menar du väl.
Fansk... menar du väl.
Kan menar du väl.
Fan, ask menar du väl.

Hur är kvinnobilden?

2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano