Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den där känslan när någonting går sönder inombords om och om igen


Pussel

Perfektionismen är kantigare än Lugnet
Självföraktet passar inte ihop med Kärleken
Skammen tvingar bort Stoltheten och Styrkan
Hatet törnar med vassa hörn mot det vackra ordet Förlåt
Ångesten klamrar sig fast just där Nyfikenheten vill vara





Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-12 19:54



Bookmark and Share


  Ronny Berk
filosofiskt tänkt och formulerat !
2014-04-30

    ej medlem längre
Bravo!
2013-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment