Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nudisternas strand..


Dom platta klipporna

Hur kan man ej minnas

Någonstans minns jag allt i mitt liv

Det sköna det andra ja




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-12 20:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ja man minns allt ...bra
2013-01-13

  SatansSon VIP
Rätt vad det är kommer man ihåg det man glömde på nån timma för länge sen.
2013-01-13

  Federico Romano
Dit rodde vi för att se...
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano