Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar på latin

Tillsammans med ett urgammalt vin
är Voltaire min nattmedicin
Sen släcker jag lanternorna
skriver nåt om stjärnorna
och drömmer vackra drömmar på latin






Bunden vers (Rim) av zallander
Läst 686 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-01-13 00:53



Bookmark and Share


  Stefan Persson
En liten pärla.
Inte genial, men ändå svår att glömma.
Som en sån där melodi - du vet - som inte
vill sluta att ljuda runt i skallen.

Tycker om.
2013-01-15

  Pitbullpudelns kärna
Så där tjusigt borde nätterna vara. Mina sömnlösa nätter brukar kretsa kríng frågor som varför den inte finns rimord till orden mjölk och stolpe.
2013-01-14

  Arne Ugglemosse
Huvudet på spiken! Mycket träffande.
2013-01-13

  ResenärGenomLivet VIP
Kul...fast jag drömmer ofta på engelska jag...
2013-01-13

  walborg
Elegant!
2013-01-13

  NiklasB
fast blankvers är inte så pretto ;)
2013-01-13

    JO:82
Cool bild till cool text;-)
2013-01-13

    ej medlem längre
härligt - applåder...
2013-01-13

  Marianne Räf
Jag tycker den var bra och
rolig. Inte ett dugg pretentiös!
2013-01-13

  SatansSon VIP
Jag hinner knmappt läsa annat än facebook wordpress ocjh poeter.Lånat mäktiga vöymer avf BJörling. Ska stra
x läsa. edtt bortglömt geni.Du med.
2013-01-13

  Federico Romano
Operemur quam facere
2013-01-13

    ej medlem längre
gillar
2013-01-13

  objekt3
haha tout est pour le mieux dans le meilleur des mondes possibles
2013-01-13
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander